Kdo jsme a proč tu jsme?

Když chcete s někým spolupracovat a něco vytvářet, je slušnost se nejdříve představit, aby protistrana věděla, s kým má tu čest.

Přesně proto vznikl náš první „článek“, ve kterém se vám chceme představit a vysvětlit, kdo jsme a proč tu jsme. Za tímto webový portálem stojí dva lidé – Ilonna a Honza a naším cílem je vám poskytnou informace o pracovních nabídkách a potencionálních uchazečích, o tom, jak správně podnikat nebo řídit firmu, jak začít nebo jak postupovat v různých situacích v HR a businessu.

Ptáte se proč? Oba jsme běžní lidé, kteří stejně jako asi každý z nás někdy hledal práci a bohužel často jsme se setkávali s nabídkami, které neměly dostatek informací, nebo se tvářily že jsou super, ale nakonec nebyly. Naším snem proto bylo založit si vlastní podnik, respektive vytvořit webový portál, který bude lepší než ty ostatní, který bude mít lidský přístup, bude upřímný a hlavně smysluplný.

Když jsme se rozhodli, zjistili jsme, že založení společnosti není sice úplně složité, ale informace o tom, jak a kde je náročné získat i pochopit, a proto jsme si řekli, že se nebudeme zaměřovat „jen“ na uchazeče o práci, ale i o začínající i fungující podnikatele a firmy, které potřebují poradit, protože nikdo učený z nebe nespadl.

Dále vám chceme představit jednoduchost, která je naším klíčovým slovem a naší klíčovou hodnotou. Chceme všem poskytnout co nejvíce informací, ale v jednoduché formě, pohromadě, uceleně a tak, abyste nemuseli vše hledat na deseti místech. Chceme vám nabídnout možnost se učit, zlepšovat se ve svých dovednostech prostřednictvím různých kurzů a školení nebo výukových materiálů, a to pro všechny z vás, pro uchazeče, začínající i fungující podnikatele i firmy, pro studenty, pro kohokoli!

A nakonec vám představíme i inzerci práce, která je dnes na každém rohu, tak proč byste měli inzerovat nebo hledat práci u nás? Protože jednoduchost. Protože my vám řekneme přesné, jednoduché a potřebné informace o nabídce nebo poptávce, bez omáčky, která není důležitá. Jste student, který hledá brigádu ke škole? Super, pomocí podrobných filtrů si vyhledáte nabídky přímo pro vás, nebo jste firma, která hledá plynně anglicky mluvícího zaměstnance? Opět si vyhledáte přesně toho, kdo má v CV skvělou angličtinu.

Budeme vám toho nabízet mnoho, ale zatím jsme na začátku, a tak nám věřte a podpořte nás v našem snu, dělat pro Vás to nejlepší v té nejjednodušší formě. Veškerý obsah na webu bude narůstat, a Vás prosíme o tipy a přání, co byste chtěli vědět, najít. Jsme tu pro Vás, a proto je pro nás Vaše přání nejdůležitější!

Spolu vytvoříme webový portál, který bude pro všechny užitečný, jednoduchý a přínosný, děkujeme Vám, že jste tu a že nám dáte svůj feedback!