Rok 2023 – co jsme spolu zažili?

Vážení čtenáři,

rok 2023 byl pro náš inzertní portál www.findmyjob.cz obdobím, ve kterém jsme se snažili poskytovat vám, našim věrným zákazníkům a čtenářům, hodnotné informace, rady a tipy. Na našem blogu jsme se zaměřili na různorodá témata, která reflektují dynamický svět práce, legislativy a osobního rozvoje.

Od začátku roku jsme vás pravidelně informovali o změnách v systému nemocenského pojištění a přinášeli jsme důležité informace o právech zaměstnanců, které jsou nezbytné jak pro zaměstnavatele, tak pro zaměstnance. Zabývali jsme se také novelou zákoníku práce, která přinesla několik zásadních změn do českého pracovního práva.

Vedle toho jsme se snažili být vaším průvodcem v daňové oblasti a informovali jsme vás o novince DIS+ od finančního úřadu, což je daňová informační schránka sloužící pro efektivnější komunikaci mezi daňovými subjekty a finanční správou. Neméně důležitý byl přehled prázdnin a svátků školního roku 2023/2024, který je praktickým pomocníkem pro plánování dovolených a volných dnů.

Na našem blogu jste také našli články o osobním rozvoji, které vás vedly k sebereflexi a k dalšímu rozvíjení vašich dovedností a schopností. Připravili jsme pro vás návody, jak efektivně hledat práci, jak správně vyplnit daňové přiznání nebo jak si poradit s pracovněprávními otázkami.

Věříme, že naše články vám byly v průběhu roku užitečné a že jste díky nim mohli lépe navigovat pracovním trhem nebo se vypořádat s pracovněprávními výzvami. Děkujeme vám za vaši přízeň a aktivní sledování našeho blogu. Vaše podpora je pro nás neocenitelná a motivuje nás k další práci.

Těšíme se na další rok plný zajímavých témat, která vám přineseme na našem blogu. Přejeme vám úspěšný a spokojený rok 2024, ve kterém vám náš inzertní portál FMJ-find my job s.r.o. bude nadále sloužit jako spolehlivý průvodce světem práce.

S poděkováním,

Tým FMJ-find my job s.r.o.